Agrarische verzekeringen

"Risicobeheersing: waarborg de continuïteit van uw bedrijf!

Verzekeren kan de oplossingen zijn..."Agrarische verzekeringen


Ondernemen is risico's nemen! Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.


Sommige risico’s kunt u zelf dragen, maar er zijn altijd risico’s die u niet kunt of wilt dragen. Zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming. Daarvoor hebben wij passende verzekeringsoplossingen. Daarnaast regelen wij de volledige schadeafwikkeling.


Wij begeleiden u bij risico-analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en nemen u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!


Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.


Van den Ouden Advies helpt u veilig en vruchtbaar boeren. Samen met uw kennis over uw agrarisch bedrijf en onze verzekeringskennis maken wij, naast onze verzekeraars, ook gebruik van financieel advieskantoren, accountants en fiscalisten. Zo staan wij er niet alleen voor.


Voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op 06 21 21 56 73 of stuur een e-mail.