Zorgverzekeringen
Your SEO optimized title
verzekeringen Goeree Overflakkee Ooltgensplaat


info@vandenoudenadvies.nl

06 21 21 56 73


Pastorietuin 5, 3257 CA Ooltgensplaat

"Zorg. Maar dan gemakkelijk!"
Zorgverzekeringen


De inhoud van de dekking van alle basisverzekeringen is gelijk. De basisverzekering is een verplichte zorgverzekering voor iedereen die woont of werkt in Nederland. De basisverzekeringen zijn bij alle zorgverzekeraars gelijk omdat de overheid bepaalt wat de inhoud van de dekking moet zijn.


Via onderstaande keuzeknoppen kunt u eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Naast de basisverzekering heeft u de vrijheid om te kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.


Overigens wordt aan zorgverzekeraars wel de mogelijkheid geboden om zelf te bepalen wat de inhoud van de aanvullende zorgverzekeringen is. Zorgverzekeraars mogen voor het aanvullend pakket zelf criteria voor acceptatie hanteren en dat is bij een basisverzekering niet het geval. De verzekeraars hebben de plicht om iedereen die zich aanmeldt voor een basisverzekering te accepteren.


Overstappen naar een zorgverzekering voor 2020? Overstappen is heel eenvoudig. Bereken in 2 minuten uw premie en sluit direct uw zorgverzekering voor 2020 online af.


Maak hier uw premieberekening: