Zorgverzekeringen

"Zorg. Maar dan gemakkelijk en met ondersteuning van uw tussenpersoon!"
Zorgverzekeringen


De inhoud van de dekking van alle basisverzekeringen is gelijk. De basisverzekering is een verplichte zorgverzekering voor iedereen die woont of werkt in Nederland. De basisverzekeringen zijn bij alle zorgverzekeraars gelijk omdat de overheid bepaalt wat de inhoud van de dekking moet zijn.


Via de keuzeknoppen 'Particulier' en 'MKB Collectief' (MKB-collectief geldt voor bij Van den Ouden Advies aangesloten werkgevers en hun werknemers, partners en kinderen) kunt u eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Naast de basisverzekering heeft u de vrijheid om te kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.


Overigens wordt aan zorgverzekeraars wel de mogelijkheid geboden om zelf te bepalen wat de inhoud van de aanvullende zorgverzekeringen is. Zorgverzekeraars mogen voor het aanvullend pakket zelf criteria voor acceptatie hanteren en dat is bij een basisverzekering niet het geval. De verzekeraars hebben de plicht om iedereen die zich aanmeldt voor een basisverzekering te accepteren.


Via Upiva B.V. brengen wij onze zorgverzekeringen onder bij de verschillende verzekeraars.

Wilt u overstappen naar een nieuwe zorgverzekering bij Van den Ouden Advies of wilt u uw bestaande verzekering houden en bij Van den Ouden Advies onderbrengen in 2021? Dat kan heel eenvoudig. Klik op de onderstaande knoppen en bereken in 2 minuten uw nieuwe zorgpremie of breng uw bestaande verzekering bij ons onder. Neem bij vragen direct contact met ons op.   

Maak uw premieberekening of sluit uw bestaande verzekering naar ons over.